Obiectiv de Pascani


Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/actualit/public_html/old/includes/joomla.php on line 3762
Șeful APIA Iași a discutat cu primarul Pantazi despre investiția sistată de la Pașcani

ImagePaul Kmen, directorul Agenției de Plăți și Intervenții în Agricultură Iași, s-a întâlnit astăzi cu primarul municipiului Pașcani. Acesta a venit la Pașcani pentru a afla care este poziția administrației locale față de investiția în noul sediul al instituției, care ar fi trebuit amenajat pe rampa CFR de pe strada Gării. Investiția este blcoată la această dată din cauza unui proces intentat Primăriei de Regionala CFR, care revendică mai multe suprafețe de teren din apropierea stației de călători.

  >> S-a fixat data concursului pentru funcția de Administrator Public. Vezi când se va deșfășu   >> Vezi unde vei vota la referendumul pentru demiterea președintelui din data de 29 iulie   >> CA-urile societăților din subordinea Consiliului Local vor fi completate săptămâna viitoare   >> 3.200 de lei încasările la ștrand în weekendul trecut. Astăzi acesta s-a redeschis   >> Tineri arestați pentru că au tăiat mai mulți stâlpi și au furat cablul de telefon   >> CSM Pascani joaca impotriva Luceafarului Botosani in primul tur al Cupei Romaniei la Fotbal   >> Circul internațional Gartner, la Pașcani   >> PS Calinic Botoșăneanul va resfinți, duminică, biserica de la Humosu   >> Ajutor pentru cei afectaţi de caniculă   >> Sute de vaci vor fi sacrificate din cauza leucozei   >> Ponta: Taxa TVR ar trebui eliminată pentru abonaţii companiilor de cablu   >> Sistem de detecţie a incendiilor în şcolile speciale din judeţ   >> Si profesorii vor fi evaluati   >> Ministerul Finanţelor pune la dispoziţie o linie telefonică gratuită pentru anunţarea actelor de cor   >> Vezi ce planuri de viitor au Irina Amariței și Cristiana Dumea, fetele de 10 de la Sadoveanu   >> Liderul PDL Pașcani despre demersul USL de suspendare a președintelui Băsescu   >> Gică Zanet, viitorul purtător de cuvânt al Primăriei Pașcani. Codrin Toma intră în CL   >> Și-a atacat fratele cu un cuțit. Bătaie terminată la spital   >> Liceele cu rezultate proaste la bac ar putea fi desfiintate   >> Primarii şi secretarii de judeţ, instruiţi pentru referendum
Listele lui Pantazi macină PSD! Vezi cu ce echipă atacă Primăria!
Friday, 16 September 2011
ImageDe câteva săptămâni în PSD Pașcani Pașcani mocnește o revoltă. Începuturile acesteia au legătură directă cu competiția internă din organizația județeană, în urma căreia dorința de putere a unor pesediști locali, alimentată de susținerea promisă de Gheorghe Nichita (liderul județean al PSD), a început să fie evidentă. Alianța cu PNL la nivel local nici măcar nu mai contează, când vezi că șeful județean îți promite că vei fi numărul unu. Revolta gravitează acum în jurul lui Dumitru Pantazi și a taberei lui de susținători. Cu orgoliul rănit după ce în urmă cu câțiva ani a pierdut șefia PSD în favoarea lui Florin Constantinescu, care la momentul respectiv a fost susținut tocmai de unii dintre cei care acum îl înconjoară pe Pantazi, actualul consilier local caută să își consolideze poziția de lider.

Șefia partidului, prima miză

Pantazi a început primele demersuri pentru a deveni liderul tuturor pesediștilor, după ce a fost intitulat șef al consilierilor PSD din legislativul local. Înainte ca Gheorghe Nichita să fie desemnat candidat la șefia Primăriei Iași din partea USL pentru alegerile din anul 2012, Pantazi a purtat o discuție cu acesta. El și susținătorii săi, printre care și Neculai Rățoi, au cerut putere deplină în partid, iar Nichita le-a promis-o, mai ales că senatorul Constantinescu nu a ascultat de cuvântul lui în campania de stabilire a candidatului pentru alegerile din 2012 pentru șefia Consiliului Județean.

Surprize pe lista pentru CL

Prima grijă a lui Dumitru Pantazi, după girul tacit dat de Nichita, a fost aceea de a contura viitoarea echipă de colaboratori. Acesta a transmis colaboratorilor o schița a listei cu consilieri pentru 2012. Strategia are ca scop motivarea celor pe care i-ar avea în vedere la alegerile de anul viitor. Printre colaboratori se numără Gică Zanet, Iulian Moraru, Vasile Pleșca, Carmen Apostol, Vasile Haldan, Eduard Dumea, Neculai Rățoi și Vasile Axinte. Pe această listă nu se regăsesc o parte din actualii membrii ai legislativului local din grupul PSD. Întrebat într-o recentă conferință de presă cum va întocmi viitoarea listă de consilieri, Dumitru Pantazi a explicat: ”Vom face sondaje de opinie, iar pe baza intențiilor de vot ale cetățenilor vom întocmi lista”. Ziariștii de la newspascani.com au aflat câteva din planurile lui Pantazi.

Iată mai jos o schiță a listei pentru CL:

Dumitru Pantazi
Vasile Pleșca
Neculai Rățoi
Gică Zanet – cel care are promis postul de viceprimar
Carmen Apostol
Vasile Haldan
Iulian Moraru
Eduard Dumea – are promis postul de administrator public
Vasile Axinte

În condițiile în care ar ieși primar consilierii personali ai lui Pantazi vor fi Neculai Rățoi și Pavel Târpescu. Actualul deputat nu mai intră în vederile PSD pentru viitoare alegeri parlamentare.  

PC și UNPR, variantele de rezervă dacă nu va fi candidat USL

Incertitudinile care planează asupra datei alegerilor locale de anul viitor și modul cum ele se vor organiza fac ca acum proiectul lui Pantazi să bată pasul pe loc. Dacă alegerile vor fi comasate atunci USL va avea candidat comun, lucru care îl avantajează pe primarul Grigore Crăciunescu. De aceia Pantazi se gândește și la variante de rezervă. Filiala locală a Partidului Conservator și cea a UNPR sunt două dintre posibilități. Cum la Iași Partidul Conservator a anunțat că doctorul Tudor Ciuhodaru va candida împotriva USL același lucru se va întâmpla cel mai probabil și la Pașcani. Varianta cu UNPR stă și ea în picioare datorită relației de prietenie pe care Dumitru Pantazi o are cu Cristian Nechifor, cel care răspunde de activitatea organizației la nivel județean.       

Lista cu cei din Primărie pe care se bazează

Planul lui Dumitru Pantazi nu s-a oprit aici. Surse din rândul nemulțumiților din partid ne-au informat că acesta a purtat discuții cu o serie de funcționari publici și șefi ai regiilor locale. Mulți dintre aceștia sunt persoane care în trecut au mai ocupat sau ocupă  aceste funcții. Iată mai jos cine sunt cei pe care se bazează actualul social-democrat:

Prest Serv Apă Canal – director Ioan Prisecaru
RAGCL – director Constantin Cojocaru
Servicul Finanțe Publice Locale – director Georgeana Butnaru
Eco Salubritate –  director Paul Apostol
Casa de Cultură – director Mărioara Preutu
Biblioteca Municipală – director Mihaela Cojocaru
Creșa nr. 2 -  director Dana Bambu
Administrația Piețelor – Radu Puiu

Gospodăria Comunală – Alexandru Apetri
Serviciul Urbanism – Vasile Leahu
Serviciul  Juridic – Lucian Cojocaru
Serviciul  Contabilitate  – Dana Marcovschi
Serviciul Patrimoniu – Silvia Postolache
Serviciul Agricol – Vasile Prisecaru
Serviciul de Achiziții Publice – Laura Pașcu
Seră și Spații Verzi – Cristi Lorenț
Serviciul Administrativ – Gheorghe Irimia
Serviciul de Asistență Socială – Adrian Hariga
Trackback(0)
Comentarii (41)Add Comment
...
Scris de ce, September 16, 2011
mafia orasului
RUSINEEEEEEEEEEEEEE
TOTIIIIIIII COMUNISTIIIIIIIIIIIIIIIIII MIZERABILI
O sa patii mai rau ca; Prisecaru, Leahu, Ratoi, etc...
Cucoana preoteasa....parintele stie ca faci joc*rile murdare celor din PSD ?
numai dumnezeu va mai poate potoli
...
Scris de ce, September 16, 2011
Huuuuuuuuuooooooooo comunistilor.
Mafia orasului...
Cucoana preoteasa parintele stie ca faci joc*rile murdare ale PSD-lui.
Numai Dumnezeu va mai poate opri,dar intai sa platiti cum au platit si alti;Prisecaru, Leahu, Ratoi, etc...
lasati-ne comunistilor
Scris de hi, September 16, 2011
ASTA NE MAI TREBUIE....SA AJUNGA ECHIPA lUI PANTAZI SA CoNDUCA oRASul...
...
Scris de rocky, September 16, 2011
Pantazi a inebunit de tot,asta e echipa de comunisti.Cred ca putem parasi acest oras de nimic,sau o varianta mai buna neprezentare la vot in masa.
Asta merita Pascaniul !
Scris de XXL, September 16, 2011
De ce va revoltati fratilor?Peste Pascani nu a trecut Revolutia din 1989.Daca Romania este cu cel putin 20 de ani in urma Europei,Pascaniul este cu 20 de ani in urma Romaniei.Nu voi pana nu demult aveati un primar de pe timpul comunismului?Ratoi,Pantazi,Craciunescu....asta meritati cu totii.Si nu se termina aici,pentru ca astia fac si pui-Bogdan Alexa,Iulian Moraru si altii.Mai rau va trebuie....
...
Scris de dorin, September 16, 2011
eu i-mi fac bagajul si plec se instaleaza comunismul la pascani
Din pacate...
Scris de XXL, September 16, 2011
Desi in oarecare masura nu am argumente contra (am totusi citeva...dar nu intru in detalii) in ceea ce s-a scris mai sus ...mesajul nu-mi apartine.
Nu inteleg de ce un cretin alfabetizat nu l-ar duce mintea sa-si ia un alt pseudonim.
Ce vrea sa obtina? Care este logica lui?
Ma depaseste si ma dezgusta.
Pe subiect, regret ca psd-ul defileaza cu aceeasi oameni care s-au compromis pina acum prin aceea ce au intreprins. Probabil ca important pentru ei este doar cine poate sustine financiar partidul si implicit liderul de pe lista de propuneri. Orasul, etica, morala...nu au ce cauta.
Pacat.
In alta ordine de idei si referitor la indemnul de a lipsi la vot, spun ca legea prevede ca daca se prezinta unul singur la vot...ala decide in numele tuturor lasilor si ala stabileste cine conduce in urmatorii 4 ani.
Lasitatea si prostia se va plati cu inca o legislatura de smecheri la conducere.
FKU
Scris de XXL_3, September 16, 2011
de cand bisaltu mati e al tau pseudonimul?
ai fost primul pisharcos din oras care te-ai semnat cu XXL? cheagule... da-te dreq!
In rezumat...
Scris de XXL, September 16, 2011
Cam asta-i diferenta!
Si apropo de...intimplare: de cind crezi ca esti singurul cretin alfabetizat din oras?
Mai sint ca tine si cred ca mult prea multi... Nu esti original..
Insa eu ma distantez "elegant" de astfel de practici si maniere. Chestie de educatie si cultura, nimic altceva.
suntem impotriva
Scris de cami, September 16, 2011
daca asta e echipa lui pantazi, nu-l votam! vazut ce au facut consilierii astia in 4 ani. sa-i ia naiba. maresc si scumpesc toate serviciile! jos comunistii!!!!
.........
Scris de ............., September 16, 2011
de ani intregi spun jos psd.si acum spun la fel jos usl.
daca ies astia putem sa ne zicem adio de la toate .si aasa detin o jumatate de oras acum daca iese ei vor lua si cealalalta jumatate.asa ca aveti grija ce votati fratilor
...
Scris de xxxllllxxxll, September 16, 2011
voi la pascani invetanti apa calda weasmilies/smiley.gif)) buna tare asta cat depsre pantazismilies/smiley.gif)) e cel mai tarana si badaram om care l stiu comunist
daca intra astea fura si pavelele lu' Craciunesc:))))
Scris de da, September 16, 2011
..............
decat Nechifor, Rusu, Craciunescu si tot analfabetii din primarie mai bine Pantazi
Scris de sor, September 16, 2011
Decat sa fie in continuare numai oameni bagati pe baza de incompetenta mai bine Pantazi cu gasca lui. Macar aia nu au facut facultatea la seral sau pe campuri. Ce echipa a avut Craciunescu? Nechifor, Ursu, Cretu? Astia sunt specialistii? Sau poate angajatii avansati asa pe ochi frumosi...
popicule nu esti in cartzi!
Scris de baubau, September 16, 2011
apetri .. al' de cara mobila din primarie acu 4 ani ..itzi ia painea de la gura jale ! cum iti mai termini tu vilutza ? asfalt nema , servicii gratuite nema .. nasol.
????
Scris de !, September 16, 2011
Din toata lista asta MA INTREB UNDE ESTE SECRETARUL ZUZAN....EL pleaCA? SAU FURA SI EL PAVELELE?Nu-l regasesc,probababil la recomandarea lui Ratoi este PROMOVAT la nvel national-eventual PRIM MINISTRU!!!!! smilies/cheesy.gif
...
Scris de lll, September 16, 2011
atit de prosti sunteti incit credeti minciunile la toti (ziaristi)nu va dati seama ca este sinucidere c*rata aceasta echipa si cred ca este destul de copt pentru asta totusi are ceva in urma
...
Scris de eu, September 16, 2011
bravo dom pantaze .
tew lucreaza ratoi si de data asta
halal lista tiai mai rpopus . crd ca daca asta e lista matale eu zic sa fugi unde vrei ca sa nu te injure lumea daramite sa te mai voteze pai cu oameni ca dumea , si zanet , sau haldan care se pricepe latoate in orasul asta pierzi din start dar poate asta vrei sa te mai faci de ras odata . sper sa veniti cu alta lista nu cu axinte care a furat toata viata de la cooperatie .
Foarte bine,copiii mei comunisti!
Scris de Iosif Vissarionovici Stalin, September 17, 2011
Lipsesc Bodoasca si Magris din lista! smilies/grin.gif
numai tampenii
Scris de haha, September 17, 2011
ba da idioti mai sunteti. pai in lista care ati dat-o voi jumatate din sefii de servicii sunt oamenii lui craciunescu. cum dracu sa se dea astia cu pantazi?
nu ma cobor la mintea voastra...
Scris de adevaratul XXL, September 17, 2011
Cu asemenea lista,Craciunescu va lua cu usurinta al doi-lea mandat.
Unde esti tu Tepes Doamne...!
Scris de Antonescu, September 17, 2011
Daca te prezinti la vot, iese in cistig ori Craciunescu, ori Pantazie. Daca nu te prezinti, iese tot unul din ei! Ce facem fratilor, pe cine sa mai votam? Asta este rezultatul dictaturii comuniste din Pascani, de peste jumatate de secol! Trist ! DUREROOOOS!
apolitici,,,?????
Scris de !, September 17, 2011
Sunt functionarii pblici aplotici???E o intrbare la care nu o sa gasim niciodata raspusul.Ma intre ,oare sa fie advarat ca se negociaza functii de un candidat politic cu functionarii unei autoritati? E UN VIS URAT cred,iar Pantazi trebuie sa stie ca o sa fie in aceeasi postura la final de mandat-DACA O SA CASTIGE-iar cei care apar astain lista ,o sa-si termine vilele din Dalas sau LUNCA.Urat dle Pantazi!
Remember the time....
Scris de ton, September 17, 2011
La aceasta lista a rusinii pascanene mai trebuie adaugat titlul INTOARCERE IN TIMP,PSD REVITALIZAT DE NOSTALGIA MALADIVA A PASCANENILOR,DUPA VREMURILE POMENELOR SOCIALE!Greseala de proportii a d-lui Pantaze,prin publicarea acestei liste!Indiferent de alegerea politica pentru candidatura la Primarie,in urma acestei gafe, a pierdut cel putin 10% din preferintele electoratului pascanean!Un profesionist in agricultura si zootehnie precum domnia sa nu-si poate gasi locul decat la fraiele si interesele firmei sale,nicidecum la carma unui oras!Cei opt ani de conducere a Pascaniului ca viceprimar,nu ne-au aratat absolut nimic deosebit,un om charismatic,un politician deosebit!Gospodarin ....Lunca!
si totusi................
Scris de rusu, September 17, 2011
Indiferent daca articolul are sau nu vreun sambure de adevar ,toate aceste nume(si evident "persoane")ne-au hotarat traiul si conditia de viata in toti acesti 21 de ani si vor face orice pentru a merge mai departe. Chiar daca unele lucruri au fost facute din propria lor initiativa,convingere,cunoastere sau doar au transpus vointele altor imorali,uneltele au fost cu siguranta ei.Intervin rar in polemicile publice insa mi-am mai exprimat pozitia clara in ce priveste necesitatea promovarii in administrarea, reprezentarea,conducerea ...comunitatii de noi persoane,persoane care in mod real sa nu fi fost implicate in vreun fel in aceasta ticalosie generala a administratiei publice."Ce poate fi mai placut si mai simplu decat sa fii sincer,totdeauna linistit,impacat cu tine insuti,neavand nici de ce te teme,nici ce inventa?"-Fenelon.Nu e cazul majoritatii celor ce sunt sau au avut vreun rol in administrarea comunitatii.
VA CASTIGA
Scris de JON, September 17, 2011
DAR,cu UNPR-ul.SI pt.ca il cunosc si simpatizez ,pe IULIAN MORARU,cred ca si el,se va alatura impreuna cu PANTAZI,CARMEN APOSTOL,ADRIAN HARIGA,VASILE LEAHU si PAUL APOSTOL UNPR-ului.SUCCES si RISCATI CASTIGAREA ALEGERILOR,FARA CEILALTI,care s-au facut URATI ,pascanenilor,inainte si dupa 89
Tot o ...brinza!
Scris de Antonescu, September 18, 2011
Paul Apostol?! Un semianalfabet licentiat la facultatea ...comunista a tatalui, Neculai Apostol-sluga aiatolahului Ratoi! Toti cei dati de JON in lista vin sa intareasca ideea schimbarii parului la lup, raminind aceleasi naravuri.
...
Scris de cumatru, September 18, 2011
Domnilor, inainte de a comenta pe marginea unui articol, analizati mai intai daca-i scris de un profesionist...alafabetizat si, mai ales daca poate fi veridic. Iata ce scrie...ziaristul: "Pantazi a pierdut sefia PSD "IN DETRIMENTUL" lui Florin Constantinescu". Cum puteti crede ca acesta a scris un material veridic? Un ins care foloseste termeni ai caror inteles nu-l pricepe, normal ca scrie doar trasnai. smilies/smiley.gif
socant
Scris de fr33man, September 18, 2011
Un darlan coclit inconjurat de niste tartacute retardate vor ciolanul.De ajung la conducere ne meritam soarta si chiar mult mai rau.In numele hotiei si prostiei VOTATI P.S.D.
goange
Scris de Politia Vegheste, September 18, 2011
Cum sa se dea Hariga finul lui Craciunescu cu Pantazi asta e prosteala pe fata, plus intre Ratoi si Pantazi nu exista decat o relatie de ura, primul urandul pe al doilea ca din cauza lui a trebuit sa se dea la o parte si nu a mai candidat la primarie, Pantazi neiertandul pe bunic ca l-a ajutat pe Craciunescu in turul a II-lea contra a 1 miliard lei! Mai studiati, mai rasfirati...
pt . Politia Vegheste
Scris de Vale, September 18, 2011
Cand a murit nepotul lui ratoi, Zanet si Pantazi au fost priimii care au ajuns sa-l consoleze pe deputat. Probabil din ura!
pt vale.
Scris de Eu, September 18, 2011
mai omule , zic si eu , zanet si pantaze or fi si ei oameni , or avea si ei copchii si s-au gandit ca-i greu sa pierzi pe cineva .. nici mie nu mi-e draga ratza , dar nu-mi vine sa tzopai cand vad ce s-a intamplat. asa ca , sa nu mai aruncam cu chietre aiurea , sanatate si sa ne traiasca copchiii!
pt politia vegheste
Scris de .., September 18, 2011
acu pricep .. deci hariga e fucktzionaru lui nasu-su .. adeca premaru . bun asa smilies/shocked.gif turma de nasi si de cumetrii ne conduc , dezinteresat dealtfel.. smilies/cool.gif
VAI!!!
Scris de Iosif Vissarionovici Stalin, September 19, 2011
Pascaneni,nu v-au ajuns 30 de ani de asuprire darlaneasca de la Sodomeni,vreti acum altul de la Lunca??!Cred ca stiti proverbul cu "vaca de la Lespezi..."Asa ca,reflectati.... smilies/angry.gif
...
Scris de cine, September 19, 2011
Lipseste cioroiul de Apavaloaie
...
Scris de ala, September 19, 2011
cioroiul e dupa paravan
...
Scris de rocky, September 19, 2011
Apavaloaie cred ca este cu gandul ca va mai ramane consilier judetean inca un mandat...
Va rog sa ma bagatzi in seama
Scris de Valodea, September 19, 2011
Daca lista va placut
Eu pe toti am sa va... rog sa-i pupati in c*r
iar celor ce nu le-a placut si pe ei am sa-i ... rog sa ia exemplu de la ceilalti.
...
Scris de neonazi, September 20, 2011
pantazi si ratoi au furat din orasul acesta miliarde de lei vechi din apa rece, comisioane,... carnetul de partid vad ca ajuta mult, dar la urmatoarele alegeri comunistii din pascani sunt exclusi de pe lista mea.
...
Scris de .., September 20, 2011
.. ca actualii n-or fi avand carnet rosu , ei erau ecologisti pe vremea impuscatului..
...
Scris de cumatru, September 20, 2011
Cand vad niste inepti ca se cred comentatori, ma cuprinde un adanc sentiment de voma. Ba acestia cu sange portocaliu, nu vedeti ca mai aveti doua basinele si v-ati dus la domnul dracu? Ce nu va convine la Pantazi, ca nu-i din gasca asta hapsana, inculta si incompetenta a Partidului Democrat Bolsevic Liberal? Voi nu realizati ca toti ministrii vostri sunt agramati si prosti ca noaptea, poate chiar mai tampiti ca voi? smilies/smiley.gif

Adaugă un comentariu
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley

security code
Write the displayed characters


Copyright 2007. All Rights Reserved.
busy
 

Presa Loco - Emisiunea din 11 Iulie

Opinii


Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/actualit/public_html/old/includes/joomla.php on line 3762
Afacerea Crăciugate - o bombă cu efect moral și psihologic
ImageScandalul ascultării telefoanelor funcționarilor publici este una din cele mai mari prostii pe care am putut să o aud vreodată în Pașcani. Fără doar și poate ignoranța față de tehnică nu înseamnă prostie, dar să ieși în presă cu declarații prin care să lansezi ideea că telefoanele angajaților Primăriei au fost ascultate este iresponsabil și periculos.

Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /home/actualit/public_html/old/includes/domit/xml_domit_parser.php on line 3312

Ştiri Naţionale: Economie


Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /home/actualit/public_html/old/includes/domit/xml_domit_parser.php on line 3312

Ştiri Naţionale: SPORT


Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /home/actualit/public_html/old/includes/domit/xml_domit_parser.php on line 3312

HGH TECH

Catering Kitzy

Cele mai citite ştiri

HelpLine psiholog trateaza depresia

Mersul Trenurilor

VALABIL DIN 11.12.2011
Suporter Steaua TraficMeter.ro